Dagje weg met de kids Mannen review #1 Burgers Zoo

Een foto van de Oceaan in Burgers Zoo

Vaak lees je dit soort artikelen op een blog geschreven door en voor een vrouw, nu is het dan maar de beurt aan een man.
Natuurlijk ga ik beschrijven waarom je hier als vader heen moet!

Na een lange week werken zit je op vrijdagavond met je partner op de bank met de vraag  “wat gaan we morgen doen?” en geloof me dat is lastig als je kinderen hebt aangezien je niet de hele dag op de bank kan hangen en films kijken want de kleine heeft te veel energie om de hele dag stil te zitten.
Vaak gingen wij naar de stad en liepen wij een rondje langs alle winkels en eindigde bij de viskraam om vervolgens met een volle buik weer naar huis te gaan.
Dit gaat een sleur worden en elke week naar de stad ga je ook voelen in je portemonnee en de kleine is nu 2+ en die vind de stad ook niet leuk tenzij je de speelgoed winkel ingaat.

Burgers Zoo:

Dus gingen wij een keer naar burgers zoo toe en ik was hier als klein kind al is geweest maar het blijft een geweldige dierentuin.
Natuurlijk kennen veel mensen Burgers zoo maar ben je er nog nooit geweest of is het lang geleden dan vertel ik jou waarom je er toch maar weer eens een kijkje moet nemen!
Wat Burgers zoo uniek maakt zijn de Bush, oceaan en de dessert.
Ze hebben hier een klein ecosysteem gebouwd waardoor al het wild (planten insecten en dieren) zijn gang kan gaan dus voor de fotografen onder ons hier kun je geweldige foto’s maken van bloemen planten en dieren!

In de Bush heb je een goed restaurant zitten waar je heel lekker kan eten (let op het is wel aan de prijzige kant) maar je kan hier heerlijke broodjes halen en je kan hier wokken 😀 en een Mexicaans biertje is ook mogelijk!!!

Het buiten park is ook heel mooi om doorheen te wandelen en ben je te moe om nog verder te lopen en hebben de kinderen nog genoeg energie, stop dan bij de vele bankjes waar ook een speelplek is, Zodat jij lekker de pootjes op de kinderwagen kan leggen en de kinderen lekker los kunnen gaan in de speeltuin (slapen zullen ze die avond!)
Hou je niet van de drukte en heb je jonge kinderen die nog niet naar de basisschool gaan, ga dan lekker op een doordeweekse dag en dan niet in de vakantie!

Je kan over het park ook verschillende snacks eten bij verschillende restaurants waaronder de gewone snacks maar ook een hotdog en voor de vrouw een gezond jus d Orange!

Hieronder een menukaart van het park!

https://www.burgerszoo.nl/media/983955/menuparkrestaurant.pdf

Conclusie:


Een geweldig park waar je je ogen blijft uitkijken en waar je goed kan eten en een biertje kan drinken!
Al met al de moeite waard!

 

Positieve punten (voor de man):

Ze schenken Bier

Ze hebben goed Eten

Veel zit mogelijkheden

Niet een standaard dierentuin (je kijkt je ogen uit in de ecosystemen)

Veel moeders die ook weer met hun kinderen rond lopen (dus je kijkt je ogen uit)

Zoals ik al zei je kijkt je ogen uit en je mond valt open!

Negatieve Punten:

Kan heel druk zijn (waar niet?)

Veel lopen (Je kan het ook positief zien je hebt je sport gehad voor die dag/week)

Stank van dieren

Ver rijden?…

Prijzig

Bulletjes tip: neem een sixpacl bier mee waardoor je dag niet meer stuk kan!

Http://www.burgerszoo.nl


Burgers zoo krijgt van mij 4/5 Bulletjes!

Ga jij hier heen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *