Kennen jullie deze nog?

Dit was mijn eerste blog die ik ooit voor Bulletjes Blog heb geschreven…
Lees hem door en geniet ervan want het is een gouwe ouwe!!

Eerste blog:

Ik zie het internet als de ruimte en elke website is een planeet waar je kan landen en bekijken hoe het eruit ziet.
Sommige planeten wordt je blij van andere wordt je droevig van en sommige wordt je zelfs aangevallen door spam en virussen.
Maar je hebt ook planeten waar je informatie kunt inwinnen en verhalen kunt lezen.
Ik zie mijn site als zo’n planeet.

Waarom een blog:

Ik had vroeger al een drang.
Niet de drang om een flinke keutel in het toilet te leggen nee een drang om te schrijven.
Ik schreef dan griezel verhalen voor mijn zusje en nichtjes en die las ik voor op de zolder van mijn oma.
Die verhalen hadden wel consequenties namelijk op mijn flikker krijgen omdat mijn 6 jaar jongere nichtje nachtmerries had en dat mijn oom en tante die week daarna slapeloze nachten hadden.
Ik voelde mij toen er klote onder, maar tegelijkertijd ook wel trots dat mijn verhaal wel impact heeft gemaakt en klopt dat is ook niet zo moeilijk bij een kind van 6 jaar.
Maar toen ik begon met mijn eerste blog te schrijven en dat viel vies tegen.
De Nederlandse taal schrijven blijkt een opgave op zich en om je de juiste woorden te gebruiken en de punten en komma’s te plaatsen op de plek waar ze horen is op zijn minst gezegd lastig en dat zal je vast al hebben gemerkt.
Nu de vraag waarom een blog, nou om het volgende ik wil mijn interesse delen met alle andere geïnteresseerden in Nederland en België.

Interesse:

Nu zal je je afvragen wat die interesse nou is dat ik per se met de rest van Nederland moet delen of door strot moet duwen ligt eraan hoe je het bekijkt, nou die interesse is een interesse wat eigenlijk heel Nederland wel heeft en dat zijn films/series kijken, gamen en gadgets uitproberen.
Nou zal je weer afvragen wat is hier nou weer interessant aan want je hebt toch al sites zoals Tweakers en IMDB waar ik de meningen van mensen kan lezen en daar heb ik jou blog toch niet voor nodig.
Nou dat klopt die sites heb je en ik wil daar ook helemaal niet tegen op concurreren(verlies ik toch), ik wil gewoon mijn mening delen en ik hoop dat ik mensen kan vinden die dezelfde kijk hebben op dingen zoals ik heb, maar ook mensen die toch geïnteresseerd zijn in die films/games of gadgets en er wat extra informatie over willen hebben.

 

Oke leuk en Hoe gaat zoiets er nou uit zien:

Wat ik wil gaan proberen is elke week een stuk te schrijven(typen), en ik hoop dat jullie je comment er onder achter laten zodat ik hier mee aan de slag kan gaan, opbouwende kritiek, complimenten of jou mening is welkom en is het K*T of lijkt het wel een stuk tekst van een kind van 8 zeg het dan gewoon want al bloggend leert men.
Het stuk wat ik elke week zal schrijven (typen, ja ja je weet het nu wel) kan uit verschillende onderwerpen bestaan maar het kan ook over 1 onderwerp gaan, maar het zal altijd wel bij elkaar in het straatje passen.
Dit kan een oude film, serie/game/gadget zijn die ik heb gezien/gespeeld/vast heb gehouden in de mediamarkt, maar ook een nieuwe film, serie/game/gadget.
In de toekomst wil ik er ook een prijsvraagje aan toevoegen waardoor jij die game of gadget kan winnen maar eerst maar is zorgen dat ik een aantal vaste en trouwe lezers ga krijgen.


 

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *